Anne-Marie Ketelaar nieuwe Managing Director van Communication Analytics

Anne-Marie KetelaarPer 1 januari neemt Anne-Marie de leiding over het snelgroeiende marktonderzoeksbureau Communication Analytics (CA). Hierbij neemt zij de touwtjes over van Martin Leeflang, die zich gaat richten op de commerciële (internationale) expansie van CA en Validators.

Ruim 20 jaar ervaring in communicatie en media-onderzoek

Anne-Marie is al ruim 20 jaar actief in het onderzoeksveld en heeft gewerkt voor diverse (internationale) onderzoeksbureaus waaronder TNS, Millward Brown en Motivaction. Ze is gespecialiseerd in branding, communicatie en positionering en ze heeft menig bedrijf geholpen in de zoektocht naar het effectief en efficiënt bereiken en beraken van consumenten en bedrijven.

Anne-Marie Ketelaar “tijdens m’n werkzaamheden bij Motivaction kwam ik in aanraking met de zeer innovatieve ROI aanpak van CA. Er ontstond een nauwe samenwerking en tijdens projecten ondervond ik hoe enthousiast adverteerders waren met de concrete inzichten over hun online en offline marketingstrategie”.

Martin Leeflang (CEO)” Fantastisch dat Anne-Marie met haar ervaring het team komt versterken. Daarnaast liggen er prachtige uitdagingen om klanten in de Benelux te helpen bij het verbeteren van de marketing ROI.”

De toekomst van CA

In Nederlandse en Zweedse markt heeft Communication Analytics (CA) voor 25 adverteerders ruim 350 mln aan media-uitgaven geanalyseerd. Naast dagelijkste leiding gaat Anne-Marie de positie in de Benelux uitbouwen en blijft klanten adviseren in campagnes en communicatie ROI projecten. Martin Leeflang gaat zich focussen op de commerciële internationale expansie en product innovaties. De ambitie van CA is om in 2016 uit te groeien tot het meest toonaangevende bureau op het gebied van communicatie ROI onderzoek.

Share this:

Heb je interesse in de methode van CA?

Kom 21 januari naar de masterclass: ‘van ruwe data naar marketingplan’ en maak kennis met onze methode en de nieuwe managing director Anne-Marie. Uiteraard zijn we 3 en 4 februari op de MIE aanwezig met twee lezingen in de Validators zaal en kan je altijd een praatje komen maken op stand 4.